fredag 8 april 2011

En historisk drabbning


Ikväll skrivs fotbollshistoria. ÖSK ställs mot Syrianska FC och det har aldrig hänt, eftersom det är södertäljelagets första allsvenska säsong. Ända sedan laget gick upp i höstas har det varit mycket förväntningar hos vår syrianske medarbetare Barsom här på redaktionen. Mycket fotbollssnack har det varit, särskilt de senaste veckorna.

För ett tag sedan fick vi en ny medarbetare på annonsavdelningen, Basel. Han har samma bakgrund som den gode vännen Barsom, men som tur är hejar han på ÖSK. Han är assyrier och provspelade faktiskt med Assyriska samtidigt som Andreas Haddad (bilden) för sju år sedan. Numera spelar Basel i Syrianska Örebro i division tre. Ni kan se hans cykelspark på You Tube. För det vann han Zlatans fotbollsskor.

På morgonfikat blev det förstås extra mycket fotbollstugg, dagen till ära. Och naturligtvis hade vi ett fotbollstips:
Rolf 2-1
Jocke 3-2 (2-2)
Basel 3-0
Bosse 3-2 (1-2)
Barsom 2-3
Göran 1-0
Jessica 3-1

Må bästa lag vinna! Förresten, det gör ju inget om ÖSK skulle vinna ändå :-)

3 kommentarer:

  1. Visst blir det en tuff match i kväll, men, Syrianska i all ära, nog ska väl ÖSK:s rutin, löpteknik och tunga försvar fälla avgörandet. Eller?

    "Fick se er blogg"

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul att se vilken form de är i. Hoppas på en njutbar match, gärna med lite kvällssol på rad 20 :)

    SvaraRadera
  3. Visst, rutinen fällde avgörandet. Och det blev väl också en del sol på 20:e raden, även om det inte var den mest njutbara matchen.
    Men 1 - 0 räckte för att jag skulle vinna tipset.

    SvaraRadera