tisdag 2 oktober 2012

Hedersam förlust

Att förlora med enda målet borta mot serieledarna Elfsborg är ingen katastrof. Men hedersamma förluster ger ändock inga extrapoäng. För trots att ÖSK ligger ohjälpligt näst sist kan man inte säga att de blivit helt utspelade särskilt många gånger. I somras när serien vände var det två 1-2-förluster mot Häcken t.ex. Ett göteborgslag som öst in mål mot annat motstånd.

Det som ÖSK saknat är den här vinnarmentaliteten, att avgöra jämna matcher. En säsong i superettan kan vara perfekt träning för denna konst. Något som för övrigt Öster visat där i år, eftersom de radat upp uddamålsförluster under säsongen.

Med tanke på att Jonas Sandkvist var så "rädd om frisyren" i matchen mot IFK Norrköping så fick kollegan Chencinski chansen. Helt rätt av Peo Ljung. Tomer höll ÖSK kvar i matchen mot Elfsborg ganska länge. På målet kanske han dock gick ut lite för långt på planen, något som varit en ovana även tidigare.

Till sist, skönt att vi har en Erik Hamrén som kan svälja stoltheten. Efter att tidigare ha ratat Mathias Ranegie så får han nu förtroendet i landslaget igen. Han behövs i ett ofta uddlöst svenskt anfall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar