onsdag 7 november 2012

Goodbye, auf wiedersehen, på återseende

Om ÖSK:s förra säsong var skral så var denna förstås sju resor värre. Det var väl ingen som egentligen ville tro att det skulle barka hän till superettan. Men med facit i handen ser man att det var en process som började redan ett antal omgångar in på förra årets serie.

Den som är skrockfull kan även komma med andra argument. Så är skrev undertecknad efter förra säsongen:
"Så är då ÖSK:s säsong över för i år i och med att cupäventyret är till ända. Man kan lugnt säga att det absolut inte varit de svartvitas år. Att flytta på Kronblomsstatyn gör man inte hur som helst, det kostar tydligen. Skämt åtsido, men nog känns det lite som att Kronbloms skapare Elof Perssons ande vilar över Behrn arena. The revenge of the Kronblom statue."

Nu är det bara att glömma allt gammalt tjafs som tydligen var i klubben under Sixten Boströms tid. Peo Ljung verkar ändå ha hittat den rätta framtidsinställningen. Det får inte bli ett nytt "Trelleborg", som gick från 5:a i allsvenskan till division 1 på tre säsonger.

Kan eventuellt Forward ta sig upp i superettan är det bäddat för många derbymatcher. Västergänget går ju i kvaltankar just nu, strax innan dusten mot Falkenberg hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar